29 Nisan 2015 Çarşamba

Ben Sirius misyonundan Amanda. Sizleri sevginin tüm tayflarında selamlıyorum. Sizlere sunmak üzere öne çıktığımız bu anda içinizin dalgalanmalarına ve esasen zihninizin berraklığına şifa bulmuş halde sonlandıracağız.
Bazı kişisel sorularınız ve bazı genele dayalı sorularınız olduğunu biliyoruz. Öncelikle tam bu an için size sunmaya hazırlandığımız hatırlatmaları vermek isteriz.
Sevgili dostlarımız, değerli yıldız tohumlarımız
Görev bilincinin zihninizde yaptığı bulanıklığa işaret etmek için kalplerinizi açmanızı diliyoruz.
Benzer mesajları size ilk başlarda da ilettik şimdi yeniden hatırlatmamız için huzurunuza aktık.
Görev dediğimiz enerji amacına katılınmaz!
Bu aradaki ince farkı bilerek görevlerinize ve kim olduğunuza uyanma yoluna girdiğinizi ve bu anlamda desteklendiğinizi biliyorsunuz.
Bunu şu anda öne çıkıp hatırlatma gereği duymamızın sebebi, esasen bu enerjilere veya bu tip sayfalara gelip neler göreviniz kapsamında, neyin karışıklığına düştüğünüzü görmeye çalışıyorsunuz. Bir şeyler yapmalıyım ki içimin bu sıkıntısı geçsin diyorsunuz. Gelen yoğun enerjileri hissediyor, bunun çok önemli anlamlarını düşünmeye ve çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Göreve uyanmanız gibi sevgililer, görev hareketi de veya bu yolda size sunulan vizyonu da farkındalıkla birlikte kalbinize yansır.
Ne daha azı ne daha fazlası size verilmez. Bu hep böyleydi böyle olmak zorunda…
Zihinlerinizin ve dünyevi sıkıntılarınızın ağırlık noktasında kaldığınız dönemlerde bunun çıkışı için "görevinize" bakıyorsunuz.
‘Ne yapmalıyım’ diye sorular sorarak, sadece zihninizi daha fazla bulandırdığınızın farkındalığını sizlere hatırlatıyoruz.
Görev Olunur
Buna gidecek yoldaki adım Ol-unur
Her zaman öyleydi, bu günlerde de bu böyledir…
Ters giden bir şey yok ve geri bırakılmaya murat edilen kimse yok.
Odaklandığınızda O oradadır
Enerjiyi harekete geçirmeye karar verdiğiniz OL- URSUNUZ ve akıştaki enerjinin hareketleri doğrultusunda yönünüz size gösterilir.
En yüksek hayrınıza çalışan akışınızı bu şekilde takip etmeyi biliyorsunuz.
Peki bugünlerde neler oluyor ?
Neden sizlere bu bilgileri veya hatırlatmaları sunmanın tam zamanının bu olduğunu söylüyoruz?
Hepinizin yoğun şekilde hissettiği enerji salınımları var. Bunlar salınım enerjisi, titreşim yükseltmeden hemen önce de, yükselttiği zaman da eterik bedeninizin manyetik alanlarına çarpar. Sizlere daha önceden verilen yöntemler ve özellikle farkındalık kanalınızla bu gelen enerjilerin bütünün hayrına DIŞARIDAN geldiğini görmenizin farkındalık noktasında OLmanızı söylüyoruz. Bu olduğunda enerjilerin sadece eterik bedeniniz üzerinden salınımını izleyecek ve akıp gitmesine izin verebileceksiniz. Dünyevi veya ruhani sarsıntılar ancak bu gibi enerjileri kendi enerjinizmiş gibi kabul ettiğinizde size sarsıcı yaratım sunacaktır. Bundan endişe edecek bir şey olmadığını söylemek isteriz. Daha önce çok defalar muhatap olduğunuz enerji akımlarının bugünlerdeki yansımasıdır; ancak bu hatırlatmayı yapmamızı, birçoklarınız bizlerle buluştuğunda belirttiniz ve işte bu an bu bilgilerle buradayız sevgililer…
Tekrar sizlerin gözlerinizin içine derin bir gülümseme ile bakıp her şey yolunda demek için buradayız. Ama sizin bocaladığınızı düşündüğünüz durumu da açıklamamıza izin veriniz…
Gündelik işleriniz ve uğraşlarınız olduğunu biliyoruz. Sorumluluklarınız ve değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi biliyoruz. Bu o derece kutsaldır ki, aynı sistemin göbeğinde bu yolda olmayı seçtiniz. Zorluklarını biliyordunuz ve buna rağmen bedenlendiniz. ‘Ne olursa olsun görevime uyanacağım ve o zamanda bu sorumluluğumu alıp bunu gerçekliğime getireceğim’ dediniz. Bunlar sizlerin enerji hareketleridir. Bunları biliyorsunuz ve bu kelimelerin enerjisi ile yine sizlere hatırlatıyoruz. Sıkıldığınız, içinizin daraldığı anlarda, kendinize sormanız gereken soru şu:
“Ne pahasına olursa olsun aydınlanma sorumluluğum çerçevesinde sırtımdan bırakmam gereken dünyevi yüküm nedir?”
Bu ister sevgi bağı kaynaklı olsun ister negatif bir bağ kaynaklı olsun sizlerin hafiflemesi lazım değerli dostlarımız.
Görevin ışığının cılızlaştığını düşündüğünüz dönemlerde, önüne sadece perdeler çektiğinizi fark edin. Aydınlanmanız için buradasınız ve bırakın öyle olsun…
Bu anlamda OLduğunuzda nasıl desteklendiğinizi biliyorsunuz.
Bir çoğunuz bunu deneyimledi…
Dünyevi yıkım gibi hayatınıza yansısa da bazı şeyler, kendinizi bulduğunuzu ve gerçekliğinizi ortaya çıkardığınızı biliyoruz. Bugünlerdeki hatırlatmamız bu doğrultuda önem arz ediyor, çünkü enerji dalgaları hızlanıyor.
Farkındalığınızı kutsal kalbinizde tutmanız yönünde tavsiye veriyoruz. Çünkü sizlerin olduğu gibi dünyanın da sırtından bırakması gereken yükleri var. Bunlar en uygun şekilde gerçekleşirken, uyumlu kalmayı seçebilirsiniz.
Nasıl bakmanız gerektiğini çoktan deneyimlediniz.Yıkımdan ziyade açılan kapıdan giren ışığı ve hafifliği görün dostlarım.
Kutsal kalbinize güzel derin bir nefes almanızı istiyorum.
Gözetiliyorsunuz ve sonsuz oranlarda seviliyorsunuz
Görev bilinciniz için çağrınıza kişisel bazda yanıtlar verdiğimiz gibi bu gibi platformlar için de enerji aktarıyoruz. Sizlerin talepleri ve ışık çağrısı yoğunluğunda bunu gerçekleştiriyoruz.
SORU CEVAP KISMI
Soru: Mesajlar ve hatırlatmalar için teşekkür ediyorum, yüklerimizden kurtulmak derken, üstlendiğimiz sorumlulukları bırakmamız mı isteniyor?
Yanıt: Sorumluluklara ciddiyet noktasından yaklaştığınızla alakalıdır. Ana sorumluluk diye hatırladığınız şeye uyandınız ve buna odaklı kalmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimliyorsunuz. Bunun dışında dünyevi sorumululuklarınız ve esasen zihninize ciddiyetle kodlanmış eski enerji kalıplarına bu enerji beslemesini kesme farkındalığına yükselmenizi öneriyoruz. Her birinizin hayatında ayrı ayrı yansıyordur. Yük oluşturduğunu gördüğünüz veya sizleri düşüncelerle oyalayan her ne varsa o ciddiyet kanalını bozmaktan geri durmamanız yönünde cesaret veriyoruz. Gerçekte hiç bir şeyi ve hiç bir değeri kaybetmeyeceğinizi bilmenizi istiyoruz. En değerli olan zaten sizinledir. Teşekkür ederiz.
Soru: Son 4 gün yaşadıklarımızın son dönemde level atlamış olmamızla ilgili miydi?
Yanıt: bu her ne kadar sınanma gibi görünse de aslında kendi içinizin kolonlarını yıktığınız enerjiler içindesiniz
Ve daha önceden bildirildiği gibi bu kolonları sarsacak hareketlerin size geleceğini söylüyoruz
son 4 gün bu anlardan sadece birisiydi. İçinizdeki kalıplar ve kolonlar sarsılıyor değerliler olan budur. Bu hızlandırılmış gibi görünen kısa zaman aralıklarında bunların yıkımı ve önünüzün açılımı için güçlü fırsatlar buluyorsunuz. Bunları fırsatlar olarak değerlendirin. İlerleme baş döndürücü bir hızla devam ediyor. Her an kalbinizin odağında kalmanızı salık veriyoruz. Bu özel dönem çeperleri aşılınca bir kaç gün öncesinden bile daha fazla güçlendiğinizi ve daha fazla kendiniz olduğunuzu göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder