29 Nisan 2015 Çarşamba

"Yükselmek" istiyorsunuz ancak bakışlarınız gökyüzünde değil. Sürekli farklı yönlere başınızı çevirip neden olmuyor demekle o kadar meşgul davranıyorsunuz ki.
Kalbinizin odağında hissettiğiniz enerjileri neden cılız bir şekilde ufacık bir yerde hapsediyorsunuz. Bırakın tüm ihtişamıyla bedeninizin ve aura nızın her yerine her zaman yayılsın.
Her daim OLun. Bazen değil.
Odağınızı dalgalandırıyor veya tamamen dağıtabiliyorsunuz. Bizleri çağırıp ne yapmalıyız diye soruyorsunuz? Bu kadar oyun, bu kadar saklambaç yetmedi mi kendinizle oynadığınız ?
Sizler bizzat AYDINLANMAsınız.
NE yapmalıyım sorusuna cevabım budur.
Nereye bakmalıyım sorusuna cevabım budur.
Ne zaman sorusuna cevabım budur.
Her daim kalbinizden dalga dalga yayılan o altın ışıkla sarmalanmış halde olmak tanrısallığınızın tahtında oturmaktır. Bundan feragat ettiğinizde mutsuzluk, hissizlik, beklentiler ve umutsuzluğa bakışınızı çeviriyorsunuz.
Dostlarım sizler artık insan oyunundan mezun olacak potansiyelde olduğunuzu biliyorsunuz. O nedenle geri dönmeye çabalayan her hamleniz artık kendi kendinizi komik duruma düşürüyor.
Tanrısallığınızı parlatın diyoruz. O altın tahtınıza oturun ve sadece olmanın keyfini yansıtın diyoruz. Hem kendinize hem de tüm yaratılışa.
Artık sizin dikkatinizi dağıtacak lüksünüz yok. Buraya kendini bir bütün olarak kalbinizin kutsal evrenine odaklayın demeye geldik.
Evet, ne yapmalıyım sorusunun cevabı da budur.
Her şeyi izlemeye, her şeye dikkat etmeye çalışıyorsunuz, kendizi gözden kaçırmayın dostlarım.
Resmin büyük parçası sizsiz asla görünmeyecektir.
ve burada neden bulunduğunuzun ne yapmak için geldiğinizin gerçekliğine genişleyin ve her an orada kalın demek için kollarınıza atılıyoruz.
Bunu tekrar tekrar hatırlatmak için enerjim siz değerli evlatlarım ile olacaktır.
Unutmayın
Bu yaşanan günlerde suyun üzerinde yürümenin yollarına odaklanırsanız, yaratmak için bu kadar uğraş verdiğiniz dünya demirlenirken, siz sadece suyun üzerinden yürüyüp geçersiniz...
Burada olun. Bizimle olun. Yaratımla olun. Ama hepsinden önemlisi kendi ihtişamınızın tahtında kendinizle olun.
Ben Lord Sananda
18.03.2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder