8 Aralık 2015 Salı

Ashtar Aralık 2015

Sizleri beyaz ışığın saflığında selamlıyoruz. Sevgili dostlarımız, dünya bilincinin bu en kaotik günlerinde dualarınızı, niyetlerinizi, verdiğiniz odakları gördüğümüzü biliniz. Olmakta olana dair bir çok sorular yönelttiğinizi ve acil cevaplar istediğinizi biliyoruz. Şunu net bir şekilde ortaya koyabiliriz ki olmakta olan; herkesin rahatlık alanının dışına çıkmış olmasıdır. Enerji sıçramaları bu kaotik düğümlerin ortasında bedenlenme sebebinize rehberlik etmek ve yolunuzu ışıklandırmak üzere gözlerinizi kamaştırıyor. Gözlerinizi lütfen ışıktan çekmeyin sevgili dostlar. Bir süre ışık rahatsız edici olabilir, gözlerinizi yaşartabilir, hatta berrak biçimde görmenizi engelleyebilir, ancak bunun zorluk olmadığını bilin, kararlılığınız var oluşunuza atacağınız bir adımdır. Deneyimlemek üzere olduğunuz ise kendinizin yüksek fasetlerini bir’de bütünleştirmedir.

Askeri ve dini olayların gölgesinde yeni bir seneye girmek üzeresiniz. Bunlar karanlık bilinç diye ifade edeceğimiz matrix perdesinin bir başka pelerinidir. Biraz dikkatinizi çektiklerinde sizleri bu pelerinin altına alırlar. Kendi dehşet ihtişamlarında aynı tiyatroyu oynamaya ve hırpalayıcı bir oyunu sahnelemeye devam ederler. Ancak öyle bir noktadayız ki bu pelerinlerin yırtıldığını söylüyoruz. Artık ışık işçilerinin gözlerinin önüne perde düşmüyor. Hiçbir ihtişamlı manipülatör pelerini ile ışığı sarmalayamıyor. Artık tiyatrolarına ışıktan seyirciler dolmuyor. İşte size vereceğimiz en güzel haber budur ve hissettiğiniz rahatsızlık aslında yaratılmaya çalışılan sahte rahatlık alanında olmayışınızdır. Bunu kutlayın sevgili dostlarım. Artık görüyorum ve tek başıma değilim diyebilirsiniz. Bu uzun zamandır böyle değildi. Hiç bu kadar yüksek farkındalık noktasına yükselmemişti. Bunun lütuflarını ve imkanlarını elinize çekmeniz için muazzam bir zaman portalında bulunuyorsunuz.

2016 sıçramaların yılı olacak. Işığın hükmünün en gerçek hali ile demirlendiğini ve gerçekliğinize ulaştığınızı görmeye başlayacaksınız. Muhteşem bir çember kuruldu ve eşzamanlılıkları sizlere bir çığ gibi gelmeye hazırdır. Seçiminizi yapın ve kalbinizin doğrusunda kararlılığınızda kalın sevgili dostlarım. Bu muhatap olduğunuz belli seviyede bir zorluk değil gözlerinizin ışığa alışmasıdır. Filmde ifade edildiği üzere; gözleriniz acıyor, çünkü onları ilk defa kullanmaya başlıyorsunuz.
Sıçramalar yılı büyük değişimin farkındalık potansiyellerini ve temellerini de beraberinde getiriyor. Bu dalgaya uzun zamandır hazır olduğunuzu söylüyorsanız daha da aşina olmanız yönünde sizlere teşvik veriyoruz. Görevlilerin görev aktivasyonu tamamlanmak üzere ve hareket başlayacak. Öte yandan karanlık bilinç ellerindeki tüm imkanları kullanarak dikkatlerinizi ışıktan çekmeniz için son kozlarını oynuyor. Bunu kalplerinizde biliyorsunuz ancak bir kez daha hatırlatmak zaman kazanmanızı sağlayacaktır. Bu iş başarıldı dostlarım. Bundan artık geri dönüş yok. Dünya uzun süren uykusundan tekamül adımları için ayağa kalkmış durumdadır. Sizleri ışığın galaktik federasyonu ailesine dahil etmemiz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Operasyonel fonksiyonlarda görevli olacağını bilen varlıklar öz çalışmalarını yaparak bu potansiyellerde kendilerini bulacaklardır. Tüm bilince ise şunu diyoruz; sevginin hükmü başlamak üzere. Güç üzerine odaklı hayatınızda ne varsa bilincinizde bir deprem yaratıyor. Tek yapmanız gereken içinize dönüp eski kalıplarda titreşen güç unsurlarını bilincinizden bırakmanız. Sizlere tek lazım olan sevginin ışımasıdır. Bu o kadar hafif ve o kadar etkilidir. Kendi bilinci vardır ve bunlar ruhlarımızın toplamından gelir. Sevginin liderliğine hazırlanan bir dünya ya giriyoruz. Buna engel teşkil etmeye çalışanların parlak ışıklar altında daha fazla barınamayacağı bir zaman diliminin içerisindesiniz.

Bırakın sevginin ışığı sizin de vesileniz ile sarsın tüm bu yaratılış oyununu. Evrenin merkezinden kalp ve taç çakranıza ulaşan koşulsuz sevgi frekanslarını her gün kendinizde demirleyin ve topraklayıp gaia ya aktarın. Doğuştan hakkınız olan elementleri ve aparatları çağırmanızın zamanıdır dostlarım. Henüz yapmamış olanlarınız bunun ne kadar gerçek olduğunun ispatını çok yakında göreceklerdir. Dünya gezegeni koşulsuz sevginin altın sarısı enerjisi ile dolup taşacaktır. Bunu biliyoruz çünkü hala buradasınız. Sizlere her türlü yardımda bulunmak üzere hemen yanı başınızdayız. Hiç olmadığı kadar destekleniyorsunuz ve seviliyorsunuz. Ve öyledir.


Ashtar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder